10/03/2022 10/03/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκαν σήμερα, Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Μάρκου-Ανθυπαστυνόμος και ο Γενικός Γραμματέας κ Αριστείδης Καψιώχας-Υπαστυνόμος Β, ως εκπρόσωποι του νέου Δ.Σ. της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ευβοίας, ώστε να λάβουν την ευλογία του, για την καλή διεκπεραίωση των νέων καθηκόντων τους....
10 Μαρτίου, 2022 - 15:49
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2022 - 15:59

Επίσκεψη του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας στον Μητροπολίτη Χαλκίδος

Διαδώστε:
Επίσκεψη του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας στον Μητροπολίτη Χαλκίδος

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκαν σήμερα, Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Μάρκου-Ανθυπαστυνόμος και ο Γενικός Γραμματέας κ Αριστείδης Καψιώχας-Υπαστυνόμος Β, ως εκπρόσωποι του νέου Δ.Σ. της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ευβοίας, ώστε να λάβουν την ευλογία του, για την καλή διεκπεραίωση των νέων καθηκόντων τους.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου για την ευγενική τους επίσκεψη και τους ευχαρίστησε για την καλή συνεργασία των Αστυνομικών Υπαλλήλων με την τοπική μας Εκκλησία, ενώ επεσήμανε ότι η πλειοψηφία των είναι πιστά, ενσυνείδητα και ενεργά μέλη της Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων