15/03/2022 15/03/2022 Στα Εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής με τίτλο: «Blooming Tales» της ζωγράφου κ. Εύης Θεοφανίδου βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, το απόγευμα της Δευτέρας 14 Μαρτίου, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Λαμιέων κ. Ευθυμίου Καραΐσκου. Τα εγκαίνια έγιναν στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος» στη Λαμία. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε και καλωσόρισε η κ....
15 Μαρτίου, 2022 - 15:57
Τελευταία ενημέρωση: 15/03/2022 - 16:01

Σε εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Διαδώστε:
Σε εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος

Στα Εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής με τίτλο: «Blooming Tales» της ζωγράφου κ. Εύης Θεοφανίδου βρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, το απόγευμα της Δευτέρας 14 Μαρτίου, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Λαμιέων κ. Ευθυμίου Καραΐσκου.

Τα εγκαίνια έγιναν στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος» στη Λαμία.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε και καλωσόρισε η κ. Θεοφανίδου και τον ευχαρίστησε για την τιμητική παρουσία του στην Έκθεση.

Η κ. Θεοφανίδου ξενάγησε τον Σεβασμιώτατο στην Έκθεση η οποία έχει ως θέμα την Άνοιξη, τα λουλούδια, μια ιστορία άνθησης. Χρώμα, φως, κίνηση. Μέσα στο τελευταίο γκρίζο του χειμώνα, η άνοιξη ξυπνά και αναπτύσσεται. Μέσα σε αυτή τη πανδαισία χρωμάτων, η φύση επιβάλλεται δυναμικά και προκαλεί κάθε λογής συναίσθημα. Τα ίδια τα λουλούδια είναι συναισθήματα.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών συνεχάρη την κ. Θεοφανίδου και της ευχήθηκε την από Θεού δύναμη και πάντοτε «να δημιουργεί όμορφα έργα με οδηγό την αγάπη, η πινελιά της οποίας είναι αποτυπωμένη σε όλα τα έργα», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Σεβασμιώτατος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων