17/03/2022 17/03/2022 Ο Δήμος της Βεροίας και σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ουκρανίας συγκεντρώνει τρόφιμα για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας. Η Ιερά μας Μητρόπολη, θέλοντας να συμμετάσχει στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, απευθύνει έκκληση προς όλους και καλεί να συνεισφέρουν κατά το μέτρο των δυνατοτήτων τους τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, παπλώματα, κουβέρτες,...
17 Μαρτίου, 2022 - 13:03
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2022 - 16:47

Ανθρωπιστική βοήθεια για την Ουκρανία συγκεντρώνει η Μητρόπολη Βεροίας

Διαδώστε:
Ανθρωπιστική βοήθεια για την Ουκρανία συγκεντρώνει η Μητρόπολη Βεροίας

Ο Δήμος της Βεροίας και σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ουκρανίας συγκεντρώνει τρόφιμα για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Η Ιερά μας Μητρόπολη, θέλοντας να συμμετάσχει στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας, απευθύνει έκκληση προς όλους και καλεί να συνεισφέρουν κατά το μέτρο των δυνατοτήτων τους τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, παπλώματα, κουβέρτες, υποδήματα, ισοθερμικά ενδύματα, ιατροφαρμακευτικό υλικό, βρεφικές τροφές και πάνες, η συγκέντρωση των οποίων θα γίνεται στο κεντρικό ΚΑΠΗ Βεροίας (Αριστοτέλους 3, έναντι 2ου Δημοτικού Σχολείου) έως και την Τετάρτη 23 Μαρτίου (ώρες 9.00 π.μ. – 1.00 μ.μ.).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων