18/03/2022 18/03/2022 Συνεχίζοντας να συναντά και να συνομιλεί με νέους της Μητροπολιτικής του Περιφέρειας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νευροκοπίου (του Πατριαρχείου Βουλγαρίας) κ. Σεραφείμ συναντάται σήμερα το απόγευμα στις 18:30 με νέους από το Μπλαγκόεβγκραντ. Πριν τη συνομιλία, ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει την Ακολουθία των Χαιρετισμών στη Θεοτόκο στον Καθεδρικό Ναό του Μπλαγκόεβγκραντ. Μετά την ακολουθία στο κτήριο...
18 Μαρτίου, 2022 - 18:22
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2022 - 18:06

Συνάντηση με νέους στο Μπλαγκόεβγκραντ για τον Μητροπολίτη Νευροκoπίου

Διαδώστε:
Συνάντηση με νέους στο Μπλαγκόεβγκραντ για τον Μητροπολίτη Νευροκoπίου

Συνεχίζοντας να συναντά και να συνομιλεί με νέους της Μητροπολιτικής του Περιφέρειας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νευροκοπίου (του Πατριαρχείου Βουλγαρίας) κ. Σεραφείμ συναντάται σήμερα το απόγευμα στις 18:30 με νέους από το Μπλαγκόεβγκραντ.

Πριν τη συνομιλία, ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει την Ακολουθία των Χαιρετισμών στη Θεοτόκο στον Καθεδρικό Ναό του Μπλαγκόεβγκραντ. Μετά την ακολουθία στο κτήριο της Μητροπόλεως, που βρίσκεται δίπλα στο στάδιο της πόλης, ο Μητροπολίτης Σεραφείμ θα συνομιλήσει με τους νέους, με θέμα: «Ο πνευματικός οίκος των αρετών».

Καλεσμένοι είναι όλοι οι νέοι της πόλης.

Πηγή: dobrotoliubie.com

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων