23/03/2022 23/03/2022 Στο πλευρό των Ουκρανών προσφύγων που έχουν καταφτάσει στην Κέρκυρα βρίσκεται η τοπική Εκκλησία. Με εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου, χθες 22 Μαρτίου, ενισχύθηκαν σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης οικογένειες προσφύγων από την Ουκρανία, που έφτασαν από τις εμπόλεμες περιοχές στο νησί, κατόπιν επικοινωνίας που είχε η κοινωνική...
23 Μαρτίου, 2022 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2022 - 10:39

Η Μητρόπολη Κερκύρας ενισχύει τους πρόσφυγες από τη Ουκρανία

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Κερκύρας ενισχύει τους πρόσφυγες από τη Ουκρανία

Στο πλευρό των Ουκρανών προσφύγων που έχουν καταφτάσει στην Κέρκυρα βρίσκεται η τοπική Εκκλησία.

Με εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου, χθες 22 Μαρτίου, ενισχύθηκαν σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης οικογένειες προσφύγων από την Ουκρανία, που έφτασαν από τις εμπόλεμες περιοχές στο νησί, κατόπιν επικοινωνίας που είχε η κοινωνική υπηρεσία της Ιεράς Μητροπόλεως με την πρόεδρο της Ουκρανικής κοινότητας Κέρκυρας.

Παρόμοια ενίσχυση θα πραγματοποιηθεί εκ νέου στο προσεχές διάστημα. “Η τοπική μας Εκκλησία συμπάσχει στον πόνο των Ουκρανών προσφύγων, που πλήττονται από τα δεινά του πολέμου”, καταλήγει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων