24/03/2022 24/03/2022 Παραμονή της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ Ανδρέας μετέβη στο φερώνυμο εκκλησάκι της Παναγίας του Δέτη στο Μηλλιαράδο, όπου χοροστάτησε του πανηγυρικού Εσπερινού. Στον Εσπερινό συμμετείχαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς Μητρόπολης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Σταματάκης και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης, ενώ συμπροσευχόμενος παρέστη ο...
Ενορίες : Παναγίας του Δέτη
24 Μαρτίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2022 - 21:38

Εσπερινός Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Μηλλιαράδο

Διαδώστε:
Εσπερινός Ευαγγελισμός της Θεοτόκου στο Μηλλιαράδο

Παραμονή της εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ Ανδρέας μετέβη στο φερώνυμο εκκλησάκι της Παναγίας του Δέτη στο Μηλλιαράδο, όπου χοροστάτησε του πανηγυρικού Εσπερινού.

Στον Εσπερινό συμμετείχαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης, Αναπλ. Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς Μητρόπολης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Σταματάκης και ο Διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης, ενώ συμπροσευχόμενος παρέστη ο εφημέριος της ενορίας Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Στιβακτάκης, την Πέμπτη 24 Μαρτίου.

Το ιερό αναλόγιο διακόνησε ο διάκονος Πέτρος Αράπογλου. Ο Σεβασμιωτάτου κ. Ανδρέας, αφού ευλόγησε τους προσφερόμενους άρτους, ομίλησε στο πολυπληθές εκκλησίασμα που μεταξύ άλλων παρέστη ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Παύλος Μπαριτάκης και ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Μήνας Σταυρακάκης.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο ιερό πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, ενώ τόνισε τη διπλή εορταστική σημασία της ημέρας, όπου η Παναγία μας, η Υπέρμαχος Στρατηγός του Γένους διαφύλαξε την πατρίδα μας. Τέλος, ευχήθηκε έτη πολλά και ευλογημένα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων