24/10/2018 24/10/2018 O Ιερολ. π.Στέφανος Andzembé είναι ο πρώτος ορθόδοξος κληρικός, ο οποίος με πρωτοβουλία και ευλογία του Ποιμενάρχου της Ι.Μητροπόλεως Μπραζαβίλ και Γκαμπόν, κ.Παντελεήμονος, ασκεί συστηματικώς ποιμαντικό έργο στους φυλακισμένους της συμπρωτεύουσας Pointe-Noire, κατόπιν σχετικής αδείας του Υπουργείου Δικαιοσύνης της χώρας. Πρόσφατα, η Ιερά Μητρόπολη Μπραζαβίλ και Γκαμπόν απέστειλε προς τους περίπου τετρακόσιους κρατουμένους των φυλακών, δια...
24 Οκτωβρίου, 2018 - 16:51
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2018 - 16:52

Ο πρώτος ορθόδοξος ιερέας σε φυλακές του Κονγκό

Διαδώστε:
Ο πρώτος ορθόδοξος ιερέας σε φυλακές του Κονγκό

O Ιερολ. π.Στέφανος Andzembé είναι ο πρώτος ορθόδοξος κληρικός, ο οποίος με πρωτοβουλία και ευλογία του Ποιμενάρχου της Ι.Μητροπόλεως Μπραζαβίλ και Γκαμπόν, κ.Παντελεήμονος, ασκεί συστηματικώς ποιμαντικό έργο στους φυλακισμένους της συμπρωτεύουσας Pointe-Noire, κατόπιν σχετικής αδείας του Υπουργείου Δικαιοσύνης της χώρας. Πρόσφατα, η Ιερά Μητρόπολη Μπραζαβίλ και Γκαμπόν απέστειλε προς τους περίπου τετρακόσιους κρατουμένους των φυλακών, δια του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβ. π.Μαξίμου Oumba και του π.Στεφάνου Andzembé, μεγάλη ποσότητα άρτου, τροφίμων και αναψυκτικών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων