29/03/2022 29/03/2022 Στο Άγιον Όρος βρίσκεται ο Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Μεθόδιος. Ο Πανιερώτατος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε το Σάββατο 26 Μαρτίου στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Επίσκοπος κ. Μεθόδιος επισκέφθηκε το ρωσικό μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα, όπου τελέστηκε δοξολογία στο πλαίσιο της άφιξής του στην αρχαία...
29 Μαρτίου, 2022 - 13:14
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2022 - 13:18

Στο Άγιον Όρος ο Επίσκοπος Νίκσιτς Μεθόδιος

Διαδώστε:
Στο Άγιον Όρος ο Επίσκοπος Νίκσιτς Μεθόδιος

Στο Άγιον Όρος βρίσκεται ο Επίσκοπος Βουδίμλιε και Νίκσιτς κ. Μεθόδιος. Ο Πανιερώτατος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε το Σάββατο 26 Μαρτίου στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Χιλανδαρίου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Επίσκοπος κ. Μεθόδιος επισκέφθηκε το ρωσικό μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα, όπου τελέστηκε δοξολογία στο πλαίσιο της άφιξής του στην αρχαία εκείνη μονή του Αγίου Όρους και ακολούθησε ιερά αγρυπνία. Τον Πανιερώτατο συνόδευε κατά την επίσκεψη του ο π. Miajlo Backović.

Την Κυριακή της Σταυροπροσκύνησης , Προσκύνηση του Σταυρού ο Πανιερώτατος Επίσκοπος κ. Μεθόδιος τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Μονής Αγίου Παντελεήμονα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων