01/04/2022 01/04/2022 Το μεσημέρι Πέμπτης στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη από καθηγητές και μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Βεροίας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τους καθηγητές και τους μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Βεροίας, συνεχάρη τους καθηγητές για το...
01 Απριλίου, 2022 - 11:07

Την ευχή του Μητροπολίτη έλαβαν καθηγητές και μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Βεροίας

Διαδώστε:
Την ευχή του Μητροπολίτη έλαβαν καθηγητές και μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Βεροίας

Το μεσημέρι Πέμπτης στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη από καθηγητές και μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Βεροίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τους καθηγητές και τους μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Βεροίας, συνεχάρη τους καθηγητές για το θεάρεστο έργο που επιτελούν και την προσφορά τους για την πρόοδο των μαθητών και ευχήθηκε πατρικώς ο ιδρυτής της τοπικής Εκκλησίας, Απόστολος των Εθνών Παύλος να ευλογεί το σημαντικό έργο τους.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον Διευθυντή του Σχολείου κ. Κυριάκο Παπαγεωργίου μία εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου για να ευλογεί το σχολείο τους και μοίρασε σε όλους αναμνηστικά.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων