02/04/2022 02/04/2022 Προσκληθείς από τους Συλλόγους Μανιατών Πειραιώς και περιχώρων, και με την ευλογία και κανονική άδεια του επιχώριου Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη χθες Παρασκευή 1 Απριλίου στον Ι. Ναό Αγ. Σοφίας Πειραιώς (Μανιάτικα), όπως κάθε χρόνο και τέλεσε την Δ’ στάση των Χαιρετισμών της Παναγίας. Στο κήρυγμά του ο...
02 Απριλίου, 2022 - 19:10
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2022 - 19:01

Ο Μητροπολίτης Μάνης στα Μανιάτικα Πειραιώς

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μάνης στα Μανιάτικα Πειραιώς

Προσκληθείς από τους Συλλόγους Μανιατών Πειραιώς και περιχώρων, και με την ευλογία και κανονική άδεια του επιχώριου Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ μετέβη χθες Παρασκευή 1 Απριλίου στον Ι. Ναό Αγ. Σοφίας Πειραιώς (Μανιάτικα), όπως κάθε χρόνο και τέλεσε την Δ’ στάση των Χαιρετισμών της Παναγίας.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος, μίλησε για τις αρετές της Παναγίας, τις οποίες και μείς οι πιστοί οφείλουμε ν’ αποκτήσουμε και ευχαρίστησε τον Σεβ. Πειραιώς με θερμούς λόγους.

Παρέστησαν ο Βουλευτής Βορείου Τομέα Αττικής κ. Κουμουτσάκος, ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων κ. Μελάς, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πειραιά κες Καλαγιά – Καραμαλάκου και Μπουρδάκου, η εντεταλμένη σύμβουλος της Περιφέρειας Αττικής κα Μπαρμπαγιάννη, η Πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών κα Κούβαρη, συνοδευόμενη από μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, η Πρόεδρος της Πανλακωνικής Ένωσης κα Μουσταφέλλου, η κα Μητσάκου από την Ένωση Γυναικών Μάνης, η καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ κα Γεννηματά, ο Αντιπύραρχος (Π.Σ.) κ. Σάσσαρης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΤΑ κ. Σπυρίδων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων