08/04/2022 08/04/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, πραγματοποίησε την Πέμπτη 7 Απριλίου ο νέος Διοικητής της 3ης Ταξιαρχίας Υποστηρίξεως, Συνταγματάρχης Πεζικού Αγγελίδης Χαράλαμπος, ο οποίος είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη κ. Αθανάσιο για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Ο Πανιερώτατος έδωσε ευλογία μια εικόνα του πολιούχου Αγίου της πόλεως, Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα, ενώ ο...
08 Απριλίου, 2022 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2022 - 11:44

Στον Μητροπολίτη Λεμεσού ο νέος Διοικητής της 3ης Ταξιαρχίας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Λεμεσού ο νέος Διοικητής της 3ης Ταξιαρχίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, πραγματοποίησε την Πέμπτη 7 Απριλίου ο νέος Διοικητής της 3ης Ταξιαρχίας Υποστηρίξεως, Συνταγματάρχης Πεζικού Αγγελίδης Χαράλαμπος, ο οποίος είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη κ. Αθανάσιο για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Πανιερώτατος έδωσε ευλογία μια εικόνα του πολιούχου Αγίου της πόλεως, Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα, ενώ ο κ. Αγγελίδης επέδωσε στον Πανιερώτατο τιμητική πλακέτα με το έμβλημα της Ταξιαρχίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων