12/04/2022 12/04/2022 Το βράδυ της Δευτέρας ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας είχε συνάντηση στο γραφείο του με τους Μητροπολίτες Χόνι κ. Σάββα και Αχαλτσίχε κ. Θεόδωρο, του Πατριαρχείου Γεωργίας, και τον Πρέσβη της Γεωργίας στην Κύπρο κ. Τεμούρ Κεκελίντζε. Κατά τη συνάντησή τους, συζήτησαν διάφορα εκκλησιαστικά τρέχοντα θέματα. Από την πλευρά τους τόσο οι...
12 Απριλίου, 2022 - 8:05
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2022 - 8:04

Συνάντηση Μητροπολίτη Ταμασού με Μητροπολίτες του Πατριαρχείου Γεωργίας

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Ταμασού με Μητροπολίτες του Πατριαρχείου Γεωργίας

Το βράδυ της Δευτέρας ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας είχε συνάντηση στο γραφείο του με τους Μητροπολίτες Χόνι κ. Σάββα και Αχαλτσίχε κ. Θεόδωρο, του Πατριαρχείου Γεωργίας, και τον Πρέσβη της Γεωργίας στην Κύπρο κ. Τεμούρ Κεκελίντζε.

Κατά τη συνάντησή τους, συζήτησαν διάφορα εκκλησιαστικά τρέχοντα θέματα.

Από την πλευρά τους τόσο οι δύο Μητροπολίτες όσο και ο Πρέσβης ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη Ησαΐα για την θερμή υποδοχή και αγάπη, αλλά και για την πνευματική συμπαράσταση που επιδεικνύει στο πρόσωπό τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων