13/04/2022 13/04/2022 Δείτε σήμερα στις 11.30 και σε επανάληψη στις 19.30 στην εκπομπή “Μοναστήρια της Ορθοδοξίας” στην pemptousia.tv ένα αφιέρωμα στη Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Λέσβου.  Η Ιερά Μονή των νεοφανών Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στη Λέσβο είναι πλέον ένα από τα πιο ξακουστά προσκυνήματα της Ορθοδοξίας. Μέσα από μια αναδρομή στις 3 μοναστηριακές...
13 Απριλίου, 2022 - 10:33
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2022 - 10:38

Αφιέρωμα στην Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Λέσβου σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στην Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Λέσβου σήμερα στην pemptousia.tv

Δείτε σήμερα στις 11.30 και σε επανάληψη στις 19.30 στην εκπομπή “Μοναστήρια της Ορθοδοξίας” στην pemptousia.tv ένα αφιέρωμα στη Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Λέσβου. 

Η Ιερά Μονή των νεοφανών Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στη Λέσβο είναι πλέον ένα από τα πιο ξακουστά προσκυνήματα της Ορθοδοξίας. Μέσα από μια αναδρομή στις 3 μοναστηριακές περιόδους ταξιδεύουμε στην ιστορία και τα θαύματα που συνοδεύουν τη Μονή από το 10ο αιώνα έως και σήμερα. Εντός της Μονής, φυλάσσονται η Κάρα και το μεγαλύτερο μέρος των Λειψάνων του Αγίου Ραφαήλ καθώς και λείψανα των Αγίων Νικολάου και Ειρήνης αλλά και μέρος των Ιερών Λειψάνων της Αγίας Ολυμπίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων