11/04/2019 11/04/2019 Ενημερωτική Εκδήλωση συνδιοργανώνει το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς  σε συνεργασία με την Πολυτεχνική Σχολή  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα : «Η αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου» . Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 18:30  στο Πολιτιστικό Κέντρο  του Δήμου Λαμιέων  με κεντρική Ομιλήτρια την  κα Μοροπούλου Αντωνία, Καθηγήτρια Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, επικεφαλής...
11 Απριλίου, 2019 - 20:39

Εκδήλωση από το ΤΕΕ Στερεάς : ” Η αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου”

Διαδώστε:
Εκδήλωση από το ΤΕΕ Στερεάς : ” Η αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου”

Ενημερωτική Εκδήλωση συνδιοργανώνει το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς  σε συνεργασία με την Πολυτεχνική Σχολή  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα : «Η αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου» .

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 18:30  στο Πολιτιστικό Κέντρο  του Δήμου Λαμιέων  με κεντρική Ομιλήτρια την  κα Μοροπούλου Αντωνία, Καθηγήτρια Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, επικεφαλής της διεπιστημονικής ομάδας του έργου και Πρόεδρος Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ.

Πρόκειται για μοναδικό έργο, που από τη φύση του προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον. Η μελέτη, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των απαιτούμενων παρεμβάσεων αφορούσαν το ιερότερο μνημείο της Χριστιανοσύνης. Οι προκλήσεις σε ότι αφορά τη διαχείριση του έργου ήταν μεγάλες και αντιμετωπίστηκαν με την αδιάκοπτη επιστημονική τεκμηρίωση, παρακολούθηση και αξιολόγηση όλων των στοιχείων, που αναδείχτηκαν κατά την πρόοδο των εργασιών. Στα πλαίσια αυτά, η επιτυχέστατη ολοκλήρωση, με ευθύνη της ομάδας των Καθηγητών Επιστημόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, προκαλεί το ενδιαφέρον όλων.

Η Εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα  της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας του Δήμου Λαμιέων και της Περιφερείας Στερεάς Ελλάδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων