23/04/2022 23/04/2022 Τη Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας. Ακολούθησε η καθιερωμένη περιφορά του Επιταφίου στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως και η συνάντηση με τους Επιταφίους της ενορίας του Αγίου Ιωάννου...
23 Απριλίου, 2022 - 10:09
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2022 - 10:14

Η συνάντηση των Επιταφίων στη Βέροια (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η συνάντηση των Επιταφίων στη Βέροια (ΦΩΤΟ)

Τη Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων χοροστάτησε στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Ακολούθησε η καθιερωμένη περιφορά του Επιταφίου στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως και η συνάντηση με τους Επιταφίους της ενορίας του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος (παρεκκλησίων Αγ. Σπυρίδωνος και Αγ. Στεφάνου) μπροστά από το Δημαρχείο της πόλεως.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων