25/04/2022 25/04/2022 Η Ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ευστάθιου στη Νότια Μελβούρνη χοροστατούντος του Μητροπολίτη Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ, το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, Ο Σεβασμιώτατος ενδύθηκε την Αρχιερατική αυτού στολή στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, παρουσία του Αρχιεπισκοπικού Επιτρόπου Μελβούρνης, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριακού και των κληρικών της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας. Στη...
25 Απριλίου, 2022 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2022 - 19:42

Ο Εσπερινός της Αγάπης στον Ι.Ν. Αγίου Ευσταθίου στη Μελβούρνη

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός της Αγάπης στον Ι.Ν. Αγίου Ευσταθίου στη Μελβούρνη

Η Ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ευστάθιου στη Νότια Μελβούρνη χοροστατούντος του Μητροπολίτη Δέρβης κ. Ιεζεκιήλ, το πρωί της Κυριακής του Πάσχα,

Ο Σεβασμιώτατος ενδύθηκε την Αρχιερατική αυτού στολή στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, παρουσία του Αρχιεπισκοπικού Επιτρόπου Μελβούρνης, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Σωζοπόλεως κ. Κυριακού και των κληρικών της Αρχιεπισκοπικής Περιφερείας.

Στη συνέχεια, λιτανευτική πομπή, με τη συμμετοχή των Ευζώνων της Ελληνικής Προεδρικής Φρουράς, μετέβη στον Ιερό Ναό του Αγίου Ευστάθιου South Melbourne, όπου τελέστηκε ο Εσπερινός της Αγάπης.

Κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας διαβάστηκε η ευαγγελική περικοπή της ημέρας σε διάφορες γλώσσες, από τους συμμετέχοντες ιερείς.

Ο Θεοφιλέστατος κ. Κυριακός ευχήθηκε στους πιστούς χρόνια πολλά και ευλογημένα, με υγεία και κάθε καλό, ενώ τους διένειμε ως ευλογία κόκκινα αυγά.

φωτογραφίες: vema

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων