26/04/2022 27/04/2022 Ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στο Αργυρόκαστρο, στις 27 και 28 Απριλίου, όπου, μεταξύ άλλων, θα συναντηθεί με τον οικείο Ποιμενάρχη Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δημήτριο. Η επίσκεψη του Υφυπουργού πραγματοποιείται σε συνέχεια πρόσκλησης από την Υπουργό Τουρισμού και Περιβάλλοντος της Αλβανίας Mirela Kumbaro, κατά...
26 Απριλίου, 2022 - 20:51
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2022 - 1:37

Με τον Μητροπολίτη Αργυροκάστρου θα συναντηθεί ο ΥΦΥΠΕΞ Κώστας Φραγκογιάννης

Διαδώστε:
Με τον Μητροπολίτη Αργυροκάστρου θα συναντηθεί ο ΥΦΥΠΕΞ Κώστας Φραγκογιάννης

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στο Αργυρόκαστρο, στις 27 και 28 Απριλίου, όπου, μεταξύ άλλων, θα συναντηθεί με τον οικείο Ποιμενάρχη Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Δημήτριο.

Η επίσκεψη του Υφυπουργού πραγματοποιείται σε συνέχεια πρόσκλησης από την Υπουργό Τουρισμού και Περιβάλλοντος της Αλβανίας Mirela Kumbaro, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στα Τίρανα, τον περασμένο Οκτώβριο.

Στόχος της επίσκεψης είναι η τόνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών σε διασυνοριακά θέματα κοινού ενδιαφέροντος, καθώς επίσης και η στήριξη της τοπικής ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Υφυπουργός θα έχει διμερή συνάντηση με την κα Kumbaro, με την οποία θα εγκαινιάσουν από κοινού την Εμπορική Έκθεση που συνδιοργανώνουν τα τοπικά Εμπορικά Επιμελητήρια Ιωαννίνων και Αργυροκάστρου, καθώς και τις εργασίες του σχετικού επιχειρηματικού φόρουμ, την Πέμπτη 28 Απριλίου.

Ο κ. Φραγκογιάννης θα επισκεφθεί, επίσης, εγκαταστάσεις ομογενειακών επιχειρήσεων στην περιοχή και θα έχει συνάντηση εργασίας, στο Γενικό Προξενείο Αργυροκάστρου, με Έλληνες επιχειρηματίες, προκειμένου να συζητήσουν ζητήματα που τους απασχολούν.

Κατά την παραμονή του στην περιοχή, ο κ. Υφυπουργός θα έχει, επίσης, συναντήσεις με τους Δημάρχους Αργυροκάστρου, Δρόπολης και Πωγωνίου, και Φοινικαίων, με τον Περιφερειάρχη Αργυροκάστρου και με τον Πρόεδρο της Οργάνωσης της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας της Αλβανίας, ΟΜΟΝΟΙΑ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων