16/05/2022 16/05/2022 Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 13.45 και στις 21.45 την εκπομπή “Οι εικόνες μιλούν” που είναι αφιερωμένη στην εικόνα της Παναγίας με τον Άγιο Κωνσταντίνο και την Αγία Ελένη από τη Μικρά Ασία. Ο Αρχιμανδρίτης Ευστράτιος Δελατόλας, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης, μας μιλά για την εικόνα που βρίσκεται...
16 Μαΐου, 2022 - 12:11
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2022 - 12:16

Η Παναγία με τον Άγιο Κωνσταντίνο και την Αγία Ελένη από τη Μικρά Ασία σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Η Παναγία με τον Άγιο Κωνσταντίνο και την Αγία Ελένη από τη Μικρά Ασία σήμερα στην pemptousia.tv

Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 13.45 και στις 21.45 την εκπομπή “Οι εικόνες μιλούν” που είναι αφιερωμένη στην εικόνα της Παναγίας με τον Άγιο Κωνσταντίνο και την Αγία Ελένη από τη Μικρά Ασία.

Ο Αρχιμανδρίτης Ευστράτιος Δελατόλας, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης, μας μιλά για την εικόνα που βρίσκεται στο ναό. Ανάμεσα στα δεκάδες τάματα των πιστών που στολίζουν την εικόνα, βρίσκεται κι ένα αποξηραμένο λουλούδι που με θαυματουργικό τρόπο ανθίζει κάθε τόσο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων