29/05/2022 29/05/2022 Στην καρδιά της Ρώμης, στην υπέροχη Βασιλική των Δώδεκα Αποστόλων, χθες Σάββατο 28 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το ετήσιο συνέδριο του Οργανισμού “Insieme per l’ Athos” με τίτλο “Το πνευματικό κάλεσμα του Αγίου Όρους”. Μετά από πρόσκληση του εν λόγω Οργανισμού, την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους εκπροσώπησε ο Γέρων Συμεών Διονυσιάτης, ενώ εκ...
29 Μαΐου, 2022 - 10:37
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2022 - 10:39

“Το πνευματικό κάλεσμα του Αγίου Όρους” στη Ρώμη

Διαδώστε:
“Το πνευματικό κάλεσμα του Αγίου Όρους” στη Ρώμη

Στην καρδιά της Ρώμης, στην υπέροχη Βασιλική των Δώδεκα Αποστόλων, χθες Σάββατο 28 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το ετήσιο συνέδριο του Οργανισμού “Insieme per l’ Athos” με τίτλο “Το πνευματικό κάλεσμα του Αγίου Όρους”.

Μετά από πρόσκληση του εν λόγω Οργανισμού, την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους εκπροσώπησε ο Γέρων Συμεών Διονυσιάτης, ενώ εκ μέρους της Αγιορειτικής Εστίας, συμμετείχε ο Διευθυντής της, κ. Αναστάσιος Ντούρος. Στο συνέδριο παρευρέθηκε και χαιρέτησε, η νέα πρέσβης της χώρας μας στο Βατικανό, Αικατερίνη Κάτια Γεωργίου, καθώς και οι πρέσβεις της Σερβίας και Βουλγαρίας.

Μετά την ολοκλήρωση του Συνεδρίου, ακολούθησε συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Οργανισμού , κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν το Άγιον Όρος καθώς επίσης και ζητήματα μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων