01/06/2022 01/06/2022 Eπιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως πάντων των εκ Προποντίδος και Ανατολικής Θράκης προσφύγων εψάλη προ ολίγου στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Ο Παναγιώτατος νωρίτερα χοροστάτησε και ιερούργησε στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Νέας Μηχανιώνας με την οποία ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ....
01 Ιουνίου, 2022 - 12:13
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2022 - 12:46

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ πάντων των εκ Προποντίδος και Ανατολικής Θράκης προσφύγων

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ πάντων των εκ Προποντίδος και Ανατολικής Θράκης προσφύγων

Eπιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως πάντων των εκ Προποντίδος και Ανατολικής Θράκης προσφύγων εψάλη προ ολίγου στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Ο Παναγιώτατος νωρίτερα χοροστάτησε και ιερούργησε στην Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Νέας Μηχανιώνας με την οποία ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων