18/06/2022 18/06/2022 Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις του παραρτήματος του ωδείου της Αρχιεπισκοπής στο Εκκλησιαστικό Κέντρο Οινοφύτων, παρουσία του Γενικού Διευθυντού του Ιδρύματος Μουσικής της Ι.Α.Α. Πανοσιολογιωτάτου αρχιμ. Ειρηναίου Νάκου, του Διευθυντού του Ωδείου κ. Θεόφιλου Βουτσινά, της καθηγήτριας Πιάνου Μαρίας Κοτζάστρατη και της υπευθύνου του Ωδείου των Οινοφύτων κ. Δήμητρας Λιάπη. Τόσο ο πατήρ Ειρηναίος...
18 Ιουνίου, 2022 - 13:51
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2022 - 13:58

Εξετάσεις στο Ωδείο του Εκκλησιαστικού Κέντρου Οινοφύτων

Διαδώστε:
Εξετάσεις στο Ωδείο του Εκκλησιαστικού Κέντρου Οινοφύτων

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις του παραρτήματος του ωδείου της Αρχιεπισκοπής στο Εκκλησιαστικό Κέντρο Οινοφύτων, παρουσία του Γενικού Διευθυντού του Ιδρύματος Μουσικής της Ι.Α.Α. Πανοσιολογιωτάτου αρχιμ. Ειρηναίου Νάκου, του Διευθυντού του Ωδείου κ. Θεόφιλου Βουτσινά, της καθηγήτριας Πιάνου Μαρίας Κοτζάστρατη και της υπευθύνου του Ωδείου των Οινοφύτων κ. Δήμητρας Λιάπη.

Τόσο ο πατήρ Ειρηναίος όσο και ο κ. Βουτσινάς αναφέρθηκαν στο σημαντικό μουσικό και κοινωνικό έργο το οποίο πραγματοποιείται στο εκκλησιαστικό κέντρο των Οινοφύτων με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερωνύμου και στην προσπάθεια  για τη μεταλαμπάδευση  της μουσικής γνώσης στους νεότερους.
Τα παιδιά έπαιξαν μαθήματα από τους συνθέτες, Έστεν, Μπαχ και Μπέγερ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων