18/06/2022 18/06/2022 Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκαν οι πτυχιακές και διπλωματικές εξετάσεις της Βυζαντινής Σχολής της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως «Άγιος Ιωσήφ ο Υμνογράφος». Προηγήθηκε η επίδοση των πτυχίων από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα. Ο Σεβασμιώτατος στη σύντομη προσλαλιά του υπογράμμισε την αξία της...
18 Ιουνίου, 2022 - 19:46
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2022 - 19:47

Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις της Βυζαντινής Σχολής της Ι.Μ.Νεαπόλεως

Διαδώστε:
Πτυχιακές και Διπλωματικές εξετάσεις της Βυζαντινής Σχολής της Ι.Μ.Νεαπόλεως

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Τιμίου Προδρόμου το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκαν οι πτυχιακές και διπλωματικές εξετάσεις της Βυζαντινής Σχολής της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως «Άγιος Ιωσήφ ο Υμνογράφος».

Προηγήθηκε η επίδοση των πτυχίων από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

Ο Σεβασμιώτατος στη σύντομη προσλαλιά του υπογράμμισε την αξία της ταπείνωσης και της προσευχητικής διάθεσης ως βασικά χαρακτηριστικά των διακόνων του ιερού αναλογίου.

Ο Διευθυντής της Σχολής κ. Δήμος Παπατζαλάκης παρουσίασε τους υποψήφιους για το πτυχίο και το δίπλωμα και εξήρε την προετοιμασία και επίδοσή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων