08/07/2022 08/07/2022 Μη χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 14.10 & 22.10 την ταινία/ντοκιμαντέρ “Στα βήματα του Αγίου Παϊσίου”, παραγωγής του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος, ο Γραικός» και της Πεμπτουσίας, με την ευγενική χορηγία της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου. Ο Άγιος Παΐσιος είναι ένας από τους τελευταίους Αγιορείτες Αγίους με τον οποίο μεγαλύνεται το Άγιον Όρος, δοξάζεται...
08 Ιουλίου, 2022 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 08/07/2022 - 11:36

Ντοκιμαντέρ: Στα βήματα του Αγίου Παϊσίου σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Ντοκιμαντέρ: Στα βήματα του Αγίου Παϊσίου σήμερα στην pemptousia.tv

Μη χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 14.10 & 22.10 την ταινία/ντοκιμαντέρ “Στα βήματα του Αγίου Παϊσίου”, παραγωγής του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος, ο Γραικός» και της Πεμπτουσίας, με την ευγενική χορηγία της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου.

Ο Άγιος Παΐσιος είναι ένας από τους τελευταίους Αγιορείτες Αγίους με τον οποίο μεγαλύνεται το Άγιον Όρος, δοξάζεται η Εκκλησία του Χριστού. Έχει γίνει γνωστός σε όλο τον ορθόδοξο κόσμο και όχι μόνο. Ο βίος του περιγράφεται στην εν λόγω ταινία/ντοκιμαντέρ, μαζί με μαρτυρίες επωνύμων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων