11/07/2022 11/07/2022 P[eΣήμερα στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας, μεταξύ πολλών άλλων εκπομπών, μπορείτε να παρακολουθήσετε αφιερώματα και συνεντεύξεις για τον Άγιο Σωφρόνιο του Έσσεξ και τον Άγιο Νεκτάριο από τα Βρύουλλα. Στις 16:05 παρακολουθήστε παλαιότερη συνέντευξη του Μητροπολίτη Διοκλείας Καλλίστου Ware με θέμα: «Η γνωριμία μου με τον Γέροντα Σωφρόνιο του Έσσεξ». Στις 16:25 το αφιέρωμα στον Ιερό...
11 Ιουλίου, 2022 - 14:58
Τελευταία ενημέρωση: 11/07/2022 - 15:54

Μην χάσετε τα σημερινά αφιερώματα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Μην χάσετε τα σημερινά αφιερώματα στην pemptousia.tv

P[eΣήμερα στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας, μεταξύ πολλών άλλων εκπομπών, μπορείτε να παρακολουθήσετε αφιερώματα και συνεντεύξεις για τον Άγιο Σωφρόνιο του Έσσεξ και τον Άγιο Νεκτάριο από τα Βρύουλλα.

Στις 16:05 παρακολουθήστε παλαιότερη συνέντευξη του Μητροπολίτη Διοκλείας Καλλίστου Ware με θέμα: «Η γνωριμία μου με τον Γέροντα Σωφρόνιο του Έσσεξ».

Στις 16:25 το αφιέρωμα στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέας Φιλαδέλφειας. Μεγάλη ευλογία για την Εκκλησία, όπως μας εξηγεί ο προϊστάμενος του Ναού, Αρχιμανδρίτης π. Παντελεήμων, είναι η Ιερά Εικόνα Παναγίας της Οδηγήτριας ή Βουρλιωτίσσης καθώς και τα Ιερά Λείψανα του Μ. Βασιλείου και του Αγίου Νεκταρίου του εκ Βρυούλων.

Στις 17:35, ο μακαριστός Επίσκοπος Ανδίδων Χριστόφορος, σε παλαιότερη συνέντευξή του, είχε μιλήσει για τη γνωριμία του με τις οσιακές μορφές των Αγίου Παισΐου του Αγιορείτου και του Αγίου Σωφρονίου του Έσσεξ.

Στις 18:10 ο Αρχιμανδρίτης Ζαχαρίας μιλά για την γνωριμία του με τον Άγιο Σωφρόνιο του Έσσεξ.

Επίσης μη χάσετε στις 15:25 και σε επανάληψη στις 23:25 στην εκπομπή «Εμείς και οι Άλλοι», ο Καθηγητής Κοινωνιολογίας της Θρησκείας και Κοινωνικής Ηθικής, Απόστολος Νικολαΐδης, με καλεσμένο τον Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγόριο, συνομιλούν με θέμα: «Εκκλησία και Πολιτεία».

Στις 19:40 η εκπομπή «Ανθολόγιο Σύγχρονων Επιστημών του Σώματος», σήμερα έχει θέμα: «Παθοφυσιολογία των μεταβολικών διαταραχών της γλυκόζης». Συντονίζει ο ειδικός σε θέματα μεταβολικής υγείας, Γιώργος Λέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων