08/08/2022 08/08/2022 Τουλάχιστον εκατό παιδιά που προέρχονται από ευπαθείς οικογένειες έλαβαν 100 πλήρως εξοπλισμένα σχολικά σακίδια από τους εθελοντές του Συλλόγου Χριστιανών-Ορθοδόξων Φοιτητών από το Ιάσιο (ASCOR) στο πλαίσιο εκστρατείας παροχής βοήθειας σε μαθητές. Στόχος των εθελοντών είναι να φθάσουν τους 500 μαθητές. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι Μέσω παρόμοιων εκστρατειών που διοργανώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, ο ASCOR Ιασίου...
08 Αυγούστου, 2022 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 08/08/2022 - 21:48

Εκατό σχολικές τσάντες σε 100 παιδιά από ευπαθείς οικογένειες

Διαδώστε:
Εκατό σχολικές τσάντες σε 100 παιδιά από ευπαθείς οικογένειες

Τουλάχιστον εκατό παιδιά που προέρχονται από ευπαθείς οικογένειες έλαβαν 100 πλήρως εξοπλισμένα σχολικά σακίδια από τους εθελοντές του Συλλόγου Χριστιανών-Ορθοδόξων Φοιτητών από το Ιάσιο (ASCOR) στο πλαίσιο εκστρατείας παροχής βοήθειας σε μαθητές. Στόχος των εθελοντών είναι να φθάσουν τους 500 μαθητές.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Μέσω παρόμοιων εκστρατειών που διοργανώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, ο ASCOR Ιασίου δώρισε σχολικές τσάντες με προμήθειες σε παιδιά από την επαρχία Ιασίου, καθώς και από τη Δημοκρατία της Μολδαβίας.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να αγοράσουν σχολικές τσάντες με προμήθειες και να επικοινωνήσουν με εθελοντές ή να κάνουν δωρεές χρησιμοποιώντας τα παρακάτω τραπεζικά στοιχεία:

IBAN: RO61 BRDE 240S V952 3528 2400
Λογαριασμός στο BRD – υποκατάστημα Ιασίου
Αιτιολογία: “Ghiozdanel”

Το παράρτημα ASCOR Ιασίου ιδρύθηκε στις 14 Οκτωβρίου 1990 με πρωτοβουλία μιας ομάδας φοιτητών του Πανεπιστημίου «Αλέξανδρος Ιωάννης Κούζας» και του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Ιασίου, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ, τότε Μητροπολίτη Μολδαβίας και Μπουκοβίνης.

Οι πνευματικοί προστάτες του ASCOR Ιασίου είναι ο Άγιος Καλλίνικος από την Τσερνίκα και η Οσία Παρασκευή η Επιβατινή.

Οι στόχοι του ASCOR είναι η προώθηση των χριστιανοορθόδοξων αξιών, η συμμετοχή των νέων στη λειτουργική και φιλανθρωπική ζωή της Εκκλησίας, η ευαισθητοποίηση σχετικά με τα καθήκοντα που έχουν απέναντι στην Εκκλησία, το έθνος και την οικογένεια, και η ενθάρρυνση διαλόγου μεταξύ πίστης και πολιτισμού.

Διαβάστε ακόμη:

Ο “Άγιος Ανδρέας” φιλοξενεί 12 παιδιά – Συγκέντρωση χρημάτων για 100 υπότροφους

Σχολικά είδη και τρόφιμα σε 24 ευπαθείς οικογένειες

Ρουμάνοι και Ουκρανοί μαθητές συμμετείχαν σε κατασκηνώσεις της εν Ρουμανίας Ορθόδοξης Εκκλησίας

Πηγή φωτογραφίας: romaniatv

Με πληροφορίες από basilica

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων