27/04/2019 27/04/2019 Περισσότεροι από 50 ναοί έχουν χτιστεί στη Μόσχα από το 2011, και πάνω από 20 είναι υπό ανέγερση, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας, Αλεξάντρ Βολκόφ. Και πρόσθεσε ότι η Μόσχα δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη πόλη στον κόσμο σε ότι αφορά τον αριθμό τον υπό ανέγερση ναών Το πρόγραμμα για την κατασκευή...
27 Απριλίου, 2019 - 11:16

Ρεκόρ νέων εκκλησιών στην Μόσχα

Διαδώστε:
Ρεκόρ νέων εκκλησιών στην Μόσχα

Περισσότεροι από 50 ναοί έχουν χτιστεί στη Μόσχα από το 2011, και πάνω από 20 είναι υπό ανέγερση, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας, Αλεξάντρ Βολκόφ.

Και πρόσθεσε ότι η Μόσχα δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη πόλη στον κόσμο σε ότι αφορά τον αριθμό τον υπό ανέγερση ναών

Το πρόγραμμα για την κατασκευή νέων ορθόδοξων εκκλησιών στις κατοικημένες συνοικίες της Μόσχας ξεκίνησε το 2011. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σύμφωνα με το Πατριαρχείο της Μόσχας, χτίστηκαν περίπου 50 πέτρινοι ναοί και πάνω από 20 βρίσκονται στο στάδιο της οικοδόμησης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων