20/08/2022 20/08/2022 Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής έκαναν παράπονο στον Μητροπολίτη ότι Δεκαπενταύγουστο τους αφήνει και πάντα πάει στον Κύκκο. Η απάντηση του ήταν η εξής: «Όταν γιορτάζει η Παναγία δεν θέλω να λείπω από τον Κυκκο! Εκεί πριν33 χρόνια μπροστά στο ιερό εικόνισμα της μου έδωσε το προσκλητήριο του ουρανού και από τότε προσπαθώ...
20 Αυγούστου, 2022 - 13:46
Τελευταία ενημέρωση: 20/08/2022 - 13:52

Παραλειπόμενα…

Διαδώστε:
Παραλειπόμενα…
Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής έκαναν παράπονο στον Μητροπολίτη ότι Δεκαπενταύγουστο τους αφήνει και πάντα πάει στον Κύκκο. Η απάντηση του ήταν η εξής:
«Όταν γιορτάζει η Παναγία δεν θέλω να λείπω από τον Κυκκο! Εκεί πριν33 χρόνια μπροστά στο ιερό εικόνισμα της μου έδωσε το προσκλητήριο του ουρανού και από τότε προσπαθώ να το τιμήσω. Αγωνίζομαι …..πέφτω και σηκώνομαι … όταν γιορτάζει έχω ανάγκη την αγκαλιά της .. μου δίνει δύναμη να συνεχίσω! Συγχωρέστε με αδελφοί μου! Της ανήκω».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων