28/08/2022 28/08/2022 Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Μπαλαμάντ (αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου) με την ευκαιρία της έναρξης του νέου ακαδημαϊκού έτους στη Θεολογική Σχολή Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, που λειτουργεί παρά τη μονή. Παρόντες ήταν η Πρέσβης της Ελλάδας στη Βηρυτό, Κατερίνα Φουντουλάκη, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μπαλαμάντ Δρ....
28 Αυγούστου, 2022 - 21:37
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2022 - 22:17

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας για τη νέα χρονιά της Θεολογικής Σχολής Μπαλαμάντ (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας για τη νέα χρονιά της Θεολογικής Σχολής Μπαλαμάντ (ΦΩΤΟ)

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Μπαλαμάντ (αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου) με την ευκαιρία της έναρξης του νέου ακαδημαϊκού έτους στη Θεολογική Σχολή Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, που λειτουργεί παρά τη μονή.

Παρόντες ήταν η Πρέσβης της Ελλάδας στη Βηρυτό, Κατερίνα Φουντουλάκη, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μπαλαμάντ Δρ. Elias Warraq, ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου Εκκλησιών Μέσης Ανατολής Δρ. Μισέλ Αμπς, κοσμήτορες, καθηγητές του πανεπιστημίου και πλήθος πιστών.

Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε μια ευλογημένη σχολική χρονιά σε όλους τους φοιτητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου.

 

Διαβάστε ακόμη: Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας στη Θεολογική Σχολή του Μπαλαμάντ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων