01/09/2022 01/09/2022 Η Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αστερίου, Μετόχιον της Ι.Μ. Ασωμάτων Πετράκη, πανηγυρίζει την ανάμνηση του «Εν Χώναις θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ». Το εσπέρας της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου θα τελεστεί Μικρός Αγιασμός και εν συνεχεία Μέγας και Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Θαυμακού κ. Ιακώβου. Το πρωί της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου, θα τελεστεί Μεσονυκτικό, Όρθρος...
01 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:18
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2022 - 11:34

Πανήγυρις Ι.Μ. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αστερίου

Διαδώστε:
Πανήγυρις Ι.Μ. Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αστερίου

Η Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αστερίου, Μετόχιον της Ι.Μ. Ασωμάτων Πετράκη, πανηγυρίζει την ανάμνηση του «Εν Χώναις θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ».

Το εσπέρας της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου θα τελεστεί Μικρός Αγιασμός και εν συνεχεία Μέγας και Πανηγυρικός Εσπερινός χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Θαυμακού κ. Ιακώβου.

Το πρωί της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου, θα τελεστεί Μεσονυκτικό, Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα τελεστεί το Κτητορικό Μνημόσυνο της Μονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων