06/09/2022 06/09/2022 Την Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022, τιμώντας τη μνήμη του οσίου Μωυσέως του Αιθίοπος τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον φερώνυμο Ιερό Ναό στα Ραφίδια της Σαμαρείας, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Γεράσων κ. Θεοφάνους και συλλειτουργούντων του ηγουμένου Λεοντίου και του Οικονόμου π. Νεκταρίου Χούρη και συμπροσευχομένου του ηγουμένου του Φρέατος του Ιακώβ Αρχιμανδρίτου π. Ιουστίνου. Μετά τη...
06 Σεπτεμβρίου, 2022 - 21:05
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2022 - 20:15

Η εορτή του Αγίου Μωυσέως του Αιθίοπος στα Ραφίδια Σαμαρείας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Μωυσέως του Αιθίοπος στα Ραφίδια Σαμαρείας (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022, τιμώντας τη μνήμη του οσίου Μωυσέως του Αιθίοπος τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον φερώνυμο Ιερό Ναό στα Ραφίδια της Σαμαρείας, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Γεράσων κ. Θεοφάνους και συλλειτουργούντων του ηγουμένου Λεοντίου και του Οικονόμου π. Νεκταρίου Χούρη και συμπροσευχομένου του ηγουμένου του Φρέατος του Ιακώβ Αρχιμανδρίτου π. Ιουστίνου.

Μετά τη Θεία Λειτουργίας ο ηγούμενος Αρχιμανδρίτης π. Λεόντιος με τους Επιτρόπους της ενορίας των Ραφιδίων παρέθεσε εορταστικό γεύμα στους Πατέρες και το εκκλησίασμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων