19/10/2022 19/10/2022 Έκτακτη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος προκειμένου να επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β’, του οποίου η κατάσταση υγείας έχει επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με το Cyprus Times, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων αναμένεται να καταφθάσει από ώρα σε ώρα στην Αρχιεπισκοπή για να συναντήσει τον Μακαριώτατο. Εξάλλου, όπως αναφέρθηκε σε...
19 Οκτωβρίου, 2022 - 13:07

Εκτάκτως στην Κύπρο ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων για να επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο

Διαδώστε:
Εκτάκτως στην Κύπρο ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων για να επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο

Έκτακτη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος προκειμένου να επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β’, του οποίου η κατάσταση υγείας έχει επιδεινωθεί τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με το Cyprus Times, ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων αναμένεται να καταφθάσει από ώρα σε ώρα στην Αρχιεπισκοπή για να συναντήσει τον Μακαριώτατο.

Εξάλλου, όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, σε νέες δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο προσωπικός γιατρός του Αρχιεπισκόπου, Ιωσήφ Κάσιος, ανέφερε πως η κατάσταση υγείας του παραμένει σταθερή, σημειώνοντας παράλληλα ότι επικοινωνεί πλήρως και ασκεί τα καθήκοντα του.

Σύμφωνα με τον κ. Κάσιο, η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του Αρχιεπισκόπου είναι «μια φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων» ύστερα από τις μεταστάσεις που είχε από τον καρκίνο του εντέρου.

Διαβάστε επίσης: 

Με γενναιότητα αντιμετωπίζει την κατάστασή του ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου (audio)

Δύσκολες ώρες για τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου – Τί αναφέρει ο γιατρός του

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων