21/10/2022 21/10/2022 Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης αναμένεται να μεταβεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου το πρωί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, προκειμένου να επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β’. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Κύπρου παραμένει «σταθερή αλλά κρίσιμη». Όπως επισημαίνουν, ο προκαθήμενος της εκκλησίας της Κύπρου...
21 Οκτωβρίου, 2022 - 21:52
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2022 - 21:55

Ο Νίκος Αναστασιάδης επισκέπτεται τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Διαδώστε:
Ο Νίκος Αναστασιάδης επισκέπτεται τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης αναμένεται να μεταβεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου το πρωί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, προκειμένου να επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β’.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Κύπρου παραμένει «σταθερή αλλά κρίσιμη».

Όπως επισημαίνουν, ο προκαθήμενος της εκκλησίας της Κύπρου νοσηλεύεται στην Αρχιεπισκοπή και ακολουθεί την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων