07/11/2022 07/11/2022 Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα, που βρίσκεται δίπλα από το Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, μεταφέρθηκε το σκήνωμα του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου για να ψαλεί τρισάγιο από τα μέλη της Ιεράς Συνόδου, προτού συνεδριάσει εκτάκτως για να αποφασίσει τις λεπτομέρειες για την κηδεία του. Οι καμπάνες ηχούν πένθιμα στους ιερούς ναούς της εντός των τειχών πόλης της...
07 Νοεμβρίου, 2022 - 11:40

Στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα το σκήνωμα του Αρχιεπισκόπου Κύπρου

Διαδώστε:
Στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα το σκήνωμα του Αρχιεπισκόπου Κύπρου

Στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα, που βρίσκεται δίπλα από το Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, μεταφέρθηκε το σκήνωμα του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου για να ψαλεί τρισάγιο από τα μέλη της Ιεράς Συνόδου, προτού συνεδριάσει εκτάκτως για να αποφασίσει τις λεπτομέρειες για την κηδεία του.

Οι καμπάνες ηχούν πένθιμα στους ιερούς ναούς της εντός των τειχών πόλης της Λευκωσίας, ενώ οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες στο Αρχεπισκοπικό Μέγαρο.

Εξάλλου, η ταφή θα γίνει στην κρύπτη του ναού σε τάφο τον οποίο ετοίμασε ο ίδιος ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων