07/11/2022 07/11/2022 Ιερατική Σύναξη συγκάλεσε στον Πόρο, το Σάββαρο 5 Νοεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μηροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.Εφραίμ και ομίλησε στους Πατέρες της Αρχιερατικής Περιφέρειας. Την Κυριακή 6η Νοεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε και μίλησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Πόρου. Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μηροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης αναχώρησε για την...
07 Νοεμβρίου, 2022 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2022 - 13:55

Μητρόπολη Ύδρας: Ιερατική Σύναξη και Θεία Λειτουργία στον Πόρο

Διαδώστε:
Μητρόπολη Ύδρας: Ιερατική Σύναξη και Θεία Λειτουργία στον Πόρο

Ιερατική Σύναξη συγκάλεσε στον Πόρο, το Σάββαρο 5 Νοεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μηροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.Εφραίμ και ομίλησε στους Πατέρες της Αρχιερατικής Περιφέρειας.

Την Κυριακή 6η Νοεμβρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε και μίλησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Πόρου.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μηροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης αναχώρησε για την Αίγινα όπου επί τριήμερον θα παραστεί στις λατρευτικές εκδηλώσεις με επίκεντρο την Μεγάλη Εορτή του Αγίου Νεκταρίου του Θαυματουργού και σημειοφόρου στην Ιερά Μονή του Αγίου.

Το διήμερο 8 και 9 Νοεμβρίου 2022, η Αίγινα εορτάζει με λαμπρότητα η τοπική Εκκλησία του Αργοσαρωνικού την Ιερά μνήμη του Αγίου Νεκταρίου.

Πρόγραμμα λατρευτικών εκδηλώσεων στην Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου

ΤΡΙΤΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
18.00 Μικρός Εσπερινός εις το καθολικό της Ιεράς Μονής και κάθοδος εις τον νέο παμμεγέθη Ι.Ν.του Αγίου της Τιμίας Κάρας Του.
18.30 Μέγας πολυαρχιερατικός Εσπερινός και εν συνεχεία στις 22.00′ η Ιερά Αγρυπνία.

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
7.00 Ο Όρθρος και εν συνεχεία η Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία.
10.30  Δοξολογία και λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνας του Αγίου εις Λιμένα Αιγίνης με καταληκτήρια δέηση στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου πόλεως Αιγίνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων