09/05/2019 09/05/2019 Σταθμό στην ζωή και στην πορεία της Μητροπόλεως και της περιοχής χαρακτήρισε το “Ιωνικό Κέντρο” της Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος κατά την τέλεση του αγιασμού και του Θεμέλιου Λίθου, ενώ εξήρε την συνεργασία Εκκλησίας – Πολιτείας και ιδιωτών ευχόμενος αντίστοιχα να πορευόμαστε και να εργαζόμαστε σε ό,τι χρειάζεται...
09 Μαΐου, 2019 - 17:22
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2019 - 18:38

Σταθμός στην πορεία της Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας το “Ιωνικό Κέντρο”- Δείτε την τέλεση του αγιασμού και του Θεμέλιου Λίθου (βίντεο)

Διαδώστε:
Σταθμός στην πορεία της Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας το “Ιωνικό Κέντρο”- Δείτε την  τέλεση του αγιασμού και του Θεμέλιου Λίθου (βίντεο)

Σταθμό στην ζωή και στην πορεία της Μητροπόλεως και της περιοχής χαρακτήρισε το “Ιωνικό Κέντρο” της Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος κατά την τέλεση του αγιασμού και του Θεμέλιου Λίθου, ενώ εξήρε την συνεργασία Εκκλησίας – Πολιτείας και ιδιωτών ευχόμενος αντίστοιχα να πορευόμαστε και να εργαζόμαστε σε ό,τι χρειάζεται η κοινωνία. Την Ακολουθία του αγιασμού τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ενώ παρέστησαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγγελλο της Αρχιεπισκοπής Επίσκοπο Θεσπιών κ. Συμεών, ο Μητροπολίτης Ανέων κ. Μακάριος, Πολιτικοί, η Περιφερειάρχης κ. Ρένα Δούρου, Πολιτευτές, οι Δήμαρχοι της Μητροπολιτικής Περιφέρειας, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φορέων, κλήρος και λαός της Μητροπόλεως. Στον χαιρετισμό του ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ μεταξύ άλλων χαρακτήρισε την συγκεκριμένη στιγμή ιστορική «για την πόλη και για την προσφυγική τοπική μας Εκκλησία» και το έργο μεγαλόπνοο.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την χθεσινή εκδήλωση όπως την κατέγραψε ο φακός του Πρακτορείου ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων