10/05/2019 10/05/2019 Με την τέλεση λειτουργιών σε αρκετές χώρες την Νοτιοανατολικής Ασίας, ενισχύει η Ρωσική Εκκλησία την παρουσία της σε μια περιοχή, όπου η Ορθοδοξία βρίσκεται στο στόχαστρο και υφίσταται διώξεις. Ήδη από την Μεγάλη Εβδομάδα, ο Έξαρχος του Πατριαρχείου της Μόσχας της Νοτιοανατολικής Ασίας , Μητροπολίτης Σιγκαπούρης κ. Σέργιος ετέλεσε λειτουργίες στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως...
10 Μαΐου, 2019 - 8:38

Ρωσική Εκκλησία: Ενισχύει την παρουσία στην ΝΑ Ασία

Διαδώστε:
Ρωσική Εκκλησία: Ενισχύει την παρουσία στην ΝΑ Ασία

Με την τέλεση λειτουργιών σε αρκετές χώρες την Νοτιοανατολικής Ασίας, ενισχύει η Ρωσική Εκκλησία την παρουσία της σε μια περιοχή, όπου η Ορθοδοξία βρίσκεται στο στόχαστρο και υφίσταται διώξεις.
Ήδη από την Μεγάλη Εβδομάδα, ο Έξαρχος του Πατριαρχείου της Μόσχας της Νοτιοανατολικής Ασίας , Μητροπολίτης Σιγκαπούρης κ. Σέργιος ετέλεσε λειτουργίες στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Σιγκαπούρη.

Ακολούθησαν, τις ημέρες μετά το Πάσχα, λειτουργίες στην εκκλησία του Αγίου Σεργίου του Ραντονέζ στο Μπαλί (Ινδονησία), καθώς και σε ναούς στην Τζακάρτα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων