15/11/2022 15/11/2022 Τη δυνατότητα να συναντηθούν και να συζητήσουν για τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο καθώς και να παρακολουθήσουν βίντεο για το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τη ζωή των μοναχών στο Άγιον Όρος είχαν τα μέλη της ομάδας ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ στην Νότιο Κορέα. Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 μετά τη Θεία Λειτουργία και το Γεύμα της Αγάπης, έγινε η...
15 Νοεμβρίου, 2022 - 10:54
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2022 - 10:56

Μια ολόκληρη μέρα στην εκκλησία με τα μέλη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Διαδώστε:
Μια ολόκληρη μέρα στην εκκλησία με τα μέλη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Τη δυνατότητα να συναντηθούν και να συζητήσουν για τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο καθώς και να παρακολουθήσουν βίντεο για το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τη ζωή των μοναχών στο Άγιον Όρος είχαν τα μέλη της ομάδας ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ στην Νότιο Κορέα.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 μετά τη Θεία Λειτουργία και το Γεύμα της Αγάπης, έγινε η καθιερωμένη συνάντηση των μελών του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, κατά την οποία συζήτησαν για τον Άγιο Ιωάννη τον Χρυσόστομο, του οποίου την εορτή εκείνη την ημέρα εόρτασε η Εκκλησία μας.

Μετά τη συνάντηση όλα τα μέλη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ συνεργάστηκαν για να καθαρίσουν την αυλή της εκκλησίας και τους γύρω χώρους από τα πολλά φθινοπωρινά φύλλα. Τέλος, με τη βοήθεια και τα διευκρινιστικά σχόλια του πατέρα Αντώνιου Lim παρακολούθησαν ένα βίντεο του CBS για το Οικουμενικό Πατριαρχείο και τη ζωή των μοναχών στο Άγιον Όρος.

Η μέρα ολοκληρώθηκε με δείπνο σε κοντινό εστιατόριο και όλοι απόλαυσαν την ζεστασιά της πνευματικής επικοινωνίας μεταξύ τους.

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων