15/11/2022 15/11/2022 Συνάντηση με τη διοίκηση του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών – ΚΕΣΟ πραγματοποίησε ο υποδιοικητής Ασύλου κ. Γιάννης Σφυράκης. Συγκεκριμένα, στις 14 Νοεμβρίου,  στο γραφείο του στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής (που έχει ως έδρα το παλαιό Καπνεργοστάσιο στην Οδό Θηβών) επισκέφθηκεν τον υποδιοικητή Ασύλου κ. Γιάννη Σφυράκη το μέλος του ΔΣ του ΚΕΣΟ...
15 Νοεμβρίου, 2022 - 16:20
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2022 - 15:40

Διερεύνηση του πεδίου συνεργασίας μεταξύ του υποδιοικητή Ασύλου με το ΚΕΣΟ

Διαδώστε:
Διερεύνηση του πεδίου συνεργασίας μεταξύ του υποδιοικητή Ασύλου με το ΚΕΣΟ

Συνάντηση με τη διοίκηση του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών – ΚΕΣΟ πραγματοποίησε ο υποδιοικητής Ασύλου κ. Γιάννης Σφυράκης.

Συγκεκριμένα, στις 14 Νοεμβρίου,  στο γραφείο του στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής (που έχει ως έδρα το παλαιό Καπνεργοστάσιο στην Οδό Θηβών) επισκέφθηκεν τον υποδιοικητή Ασύλου κ. Γιάννη Σφυράκη το μέλος του ΔΣ του ΚΕΣΟ κ. Σοφία Κώνστα-Πέππα  και η Γενική Διευθύντρια του ΚΕΣΟ κ. Μαίρη Πίνη.

Το κλίμα της συνάντησης ήταν πολύ καλό και συζητήθηκαν θέματα μελλοντικής συνεργασίας.

Η Υπηρεσία Ασύλου συστάθηκε με τον νόμο 3907/2011 και αποτελεί την πρώτη αυτόνομη δομή της χώρας που ασχολείται με την εξέταση των αιτήσεων διεθνούς προστασίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων