12/05/2019 12/05/2019 Εκ νέου καταδίκασε τις τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον των χριστιανικών πληθυσμών στις περιοχές της Συρίας, του Ιράκ και του Λιβάνου ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Κατά την διάρκεια κηρύγματος του στο Ακάρ του Βορείου Λιβάνου, όπου βρέθηκε χθες Σάββατο 11 Μαΐου, ο Μακαριώτατος ανέφερε πως καμία ενέργεια δεν μπορεί να κλονίσει τους χριστιανικούς πληθυσμούς να εγκαταλείψουν...
12 Μαΐου, 2019 - 13:42
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2019 - 13:13

Πατρ. Αντιοχείας: “Να μείνουμε προσηλωμένοι στις ρίζες μας”

Διαδώστε:
Πατρ. Αντιοχείας: “Να μείνουμε προσηλωμένοι στις ρίζες μας”

Εκ νέου καταδίκασε τις τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον των χριστιανικών πληθυσμών στις περιοχές της Συρίας, του Ιράκ και του Λιβάνου ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Κατά την διάρκεια κηρύγματος του στο Ακάρ του Βορείου Λιβάνου, όπου βρέθηκε χθες Σάββατο 11 Μαΐου, ο Μακαριώτατος ανέφερε πως καμία ενέργεια δεν μπορεί να κλονίσει τους χριστιανικούς πληθυσμούς να εγκαταλείψουν τις πατρογονικές εστίες τους και τόνισε όπως: “παραμείνουμε προσηλωμένοι στις ρίζες, τη γη και τον πολιτισμό μας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων