22/12/2022 22/12/2022 Μουσική εορταστική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργάνωσε χθες ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό) στο Ναύπλιο. Την εκδήλωση παρακολούθησε μεταξύ άλλων και ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός. Το πρόγραμμα περιλάμβανε βυζαντινούς ύμνους Χριστουγέννων, παραδοσιακά κάλαντα και σύγχρονα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από διάφορες περιοχές του Ελληνισμού, με το μουσικό σχήμα ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ...
22 Δεκεμβρίου, 2022 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2022 - 12:38

Χριστουγεννιάτικη μουσική βραδιά στο Ναύπλιο από τους Βυζαντινούς και Παραδοσιακούς Αντίλαλους

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη μουσική βραδιά στο Ναύπλιο από τους Βυζαντινούς και Παραδοσιακούς Αντίλαλους

Μουσική εορταστική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργάνωσε χθες ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ., στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων (Βουλευτικό) στο Ναύπλιο.

Την εκδήλωση παρακολούθησε μεταξύ άλλων και ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε βυζαντινούς ύμνους Χριστουγέννων, παραδοσιακά κάλαντα και σύγχρονα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από διάφορες περιοχές του Ελληνισμού, με το μουσικό σχήμα ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ σε διδασκαλία και διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ρούτουλα.

       

Φωτογραφίες: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων