23/12/2022 23/12/2022 Με την ευκαιρία την εορτή των Χριστουγέννων ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Άσυλο Αναπήρων – Γηροκομείο «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ» στην Γαστούνη, προκειμένου να συναντήσει τον εκεί διαμένοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη πρώην Ηλείας κ. Γερμανό. Ο Σεβασμιώτατος κ. Διονύσιος και ο Σεβασμιώτατος πρώην Ηλείας κ. Γερμανός γνωρίζονται παλαιόθεν από την κοινή διακονία τους...
23 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2022 - 15:19

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Κορίνθου στον Γέροντα πρώην Ηλείας Γερμανό στη Γαστούνη Ηλείας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Κορίνθου στον Γέροντα πρώην Ηλείας Γερμανό στη Γαστούνη Ηλείας

Με την ευκαιρία την εορτή των Χριστουγέννων ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Άσυλο Αναπήρων – Γηροκομείο «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ» στην Γαστούνη, προκειμένου να συναντήσει τον εκεί διαμένοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη πρώην Ηλείας κ. Γερμανό.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Διονύσιος και ο Σεβασμιώτατος πρώην Ηλείας κ. Γερμανός γνωρίζονται παλαιόθεν από την κοινή διακονία τους στην Ιερά Μητρόπολη Ηλείας.

Σε πολύ θερμό και εορταστικό κλίμα οι δύο Αρχιερείς συζήτησαν θέματα εκκλησιαστικής επικαιρότητας καθώς και γενικού ενδιαφέροντος και αντάλλαξαν ευχές και εόρτια δώρα – ευλογίες. Ακολούθως, είδαν και συνομίλησαν με τους γέροντες που διαμένουν στο Ίδρυμα ευχόμενοι προς αυτούς: «Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα»!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων