25/12/2022 04/01/2023 Πανηγυρικά και σε κατανυκτική ατμόσφαιρα εορτάστηκε η Γέννηση του Σωτήρος Χριστού στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης. Χοροστατούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 24 Δεκεμβρίου 2022, ο Μέγας Εσπερινός της εορτής των Χριστουγέννων στο ναΰδριο της Σχολής. Εκκλησιάστηκαν πιστοί από το νησί και όμιλος προσκυνητών από την Ελλάδα....
25 Δεκεμβρίου, 2022 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2023 - 1:24

Η Γέννηση του Σωτήρος Χριστού στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Η Γέννηση του Σωτήρος Χριστού στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Πανηγυρικά και σε κατανυκτική ατμόσφαιρα εορτάστηκε η Γέννηση του Σωτήρος Χριστού στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης.

Χοροστατούντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 24 Δεκεμβρίου 2022, ο Μέγας Εσπερινός της εορτής των Χριστουγέννων στο ναΰδριο της Σχολής. Εκκλησιάστηκαν πιστοί από το νησί και όμιλος προσκυνητών από την Ελλάδα.

Την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022 τελέστηκε ο εόρτιος Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού, ο οποίος ευχήθηκε στους εκκλησιασθέντες πιστούς από τα Πριγκηπόννησα και την Θεσσαλονίκη για την εορτή των Χριστουγέννων και για το επί θύραις έτος.

Το ιερό αναλόγιο διηκόνησε ο κ. Δημήτριος Παπαδάκης, περιστοιχούμενος από όμιλο ιεροψαλτών από τη Θεσσαλονίκη.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε δεξίωση και εόρτιος τράπεζα για όλο το εκκλησίασμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων