02/01/2023 02/01/2023 “Nα μην χάσουμε ούτε λεπτό την ελπίδα σας στον Πανοικτίρμονα Θεό”, προτρέπει στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Δημήτριος.  “Εύχομαι εκ βάθους καρδίας αδελφοί μου το Νέο Έτος να είναι μεστό πνευματικών εμπειριών, που θα προάγουν στην σχέση μας με τον Θεό, τον συνάνθρωπο και τον κόσμο μας!!! Εύχομαι σε αυτές τις εμπειρίες...
02 Ιανουαρίου, 2023 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2023 - 12:31

Ειρηνουπόλεως Δημήτριος: “Nα μην χάσουμε ούτε λεπτό την ελπίδα σας στον Πανοικτίρμονα Θεό”

Διαδώστε:
Ειρηνουπόλεως Δημήτριος: “Nα μην χάσουμε ούτε λεπτό την ελπίδα σας στον Πανοικτίρμονα Θεό”

“Nα μην χάσουμε ούτε λεπτό την ελπίδα σας στον Πανοικτίρμονα Θεό”, προτρέπει στο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Δημήτριος. 

“Εύχομαι εκ βάθους καρδίας αδελφοί μου το Νέο Έτος να είναι μεστό πνευματικών εμπειριών, που θα προάγουν στην σχέση μας με τον Θεό, τον συνάνθρωπο και τον κόσμο μας!!! Εύχομαι σε αυτές τις εμπειρίες να μπορείτε να διακρίνετε με “νουν Χριστού” το θέλημά Του. Εύχομαι επίσης να μην χάσουμε ούτε λεπτό την ελπίδα σας στον Πανοικτίρμονα Θεό, όπως ακριβώς έκαναν και οι Άγιοι Πατέρες της πίστεώς μας!!! ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!”, ευχήθηκε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων