19/01/2023 19/01/2023 Ο φυσικός επιστήμονας Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Χατζηγιάγκου, προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Παντελεήμωνος Φλωρίνης θα παραχωρήσει ομιλία τη Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 το απόγευμα 6 μ.μ. στην αίθουσα της οδού Ζωοδόχου Πηγής 44, Αθήνα με θέμα: «Η παρουσία του Θεού μέσα στο Σύμπαν». Η ομιλία θα συνοδεύεται με προβολή εικόνων. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Ο π....
19 Ιανουαρίου, 2023 - 15:44
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2023 - 15:58

«Η παρουσία του Θεού μέσα στο Σύμπαν»: Ομιλία του Αρχιμανδρίτη Επιφάνιου Χατζηγιάγκου την Κυριακή

Διαδώστε:
«Η παρουσία του Θεού μέσα στο Σύμπαν»: Ομιλία του Αρχιμανδρίτη Επιφάνιου Χατζηγιάγκου την Κυριακή

Ο φυσικός επιστήμονας Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Χατζηγιάγκου, προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Παντελεήμωνος Φλωρίνης θα παραχωρήσει ομιλία τη Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 το απόγευμα 6 μ.μ. στην αίθουσα της οδού Ζωοδόχου Πηγής 44, Αθήνα με θέμα:

«Η παρουσία του Θεού μέσα στο Σύμπαν».

Η ομιλία θα συνοδεύεται με προβολή εικόνων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο π. Επιφάνιος ανεβαίνει στο βήμα αυτό για πρώτη φορά, συνδέεται όμως με αυτό πολύ στενά και από πολύ παλιά, καθώς είναι ο τελευταίος κληρικός που έδωσε στην Εκκλησία ο ιδρυτής της αίθουσας μακαριστός Επίσκοπος της ακριτικής Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων