20/05/2019 20/05/2019 Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δυτικής και Νότιας Ευρώπης του Πατριαρχείου της Ρουμανίας, κ. Ιωσήφ, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μαραμούρες και Σατμάρ, κ. Ιουστίνος ετέλεσε αγιασμό στην αίθουσα που θα στεγάσει τη βιβλιοθήκη στη Βέρνη της Ελβετίας. Η βιβλιοθήκη θα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Πολιτιστικού Κέντρου “Αγίου Νικολάου” της ρουμανικής κοινότητας στη Βέρνη. Εκεί θα...
20 Μαΐου, 2019 - 11:12

Η Ρουμανική Εκκλησία ανοίγει βιβλιοθήκη στη Βέρνη

Διαδώστε:
Η Ρουμανική Εκκλησία ανοίγει βιβλιοθήκη στη Βέρνη

Με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δυτικής και Νότιας Ευρώπης του Πατριαρχείου της Ρουμανίας, κ. Ιωσήφ, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μαραμούρες και Σατμάρ, κ. Ιουστίνος ετέλεσε αγιασμό στην αίθουσα που θα στεγάσει τη βιβλιοθήκη στη Βέρνη της Ελβετίας.

Η βιβλιοθήκη θα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Πολιτιστικού Κέντρου “Αγίου Νικολάου” της ρουμανικής κοινότητας στη Βέρνη.

Εκεί θα φυλάσσονται περισσότεροι από 10.000 τίτλοι βιβλίων και αποτελεί πρωτοβουλία της Επισκοπής Μαραμούρες και Σατμάρ της Ρουμανικής Εκκλησίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων