14/02/2023 14/02/2023 Δείτε την εκπομπή “Πατριδογνωσία” σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 13.00 με θέμα: «Υβριδικοί πόλεμοι – Ποιος ο ρόλος της Τουρκίας ως υβριδικός αντίπαλος;» Ο Υβριδικός Πόλεμος είναι στρατιωτική στρατηγική που συνδυάζει στοιχεία συμβατικών πολεμικών επιχειρήσεων, μη συμβατικού πολέμου και κυβερνοπολέμου. Ένας νέος, πολύ επιδέξιος Υβριδικός παίκτης που προέκυψε τα τελευταία χρόνια και θα πρέπει να μας...
14 Φεβρουαρίου, 2023 - 12:01
Τελευταία ενημέρωση: 14/02/2023 - 12:02

Μην χάσετε σήμερα στην Pemptousia TV την εκπομπή “Πατριδογνωσία”

Διαδώστε:
Μην χάσετε σήμερα στην Pemptousia TV την εκπομπή “Πατριδογνωσία”

Δείτε την εκπομπή “Πατριδογνωσία” σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 13.00 με θέμα: «Υβριδικοί πόλεμοι – Ποιος ο ρόλος της Τουρκίας ως υβριδικός αντίπαλος;»

Ο Υβριδικός Πόλεμος είναι στρατιωτική στρατηγική που συνδυάζει στοιχεία συμβατικών πολεμικών επιχειρήσεων, μη συμβατικού πολέμου και κυβερνοπολέμου.

Ένας νέος, πολύ επιδέξιος Υβριδικός παίκτης που προέκυψε τα τελευταία χρόνια και θα πρέπει να μας απασχολήσει σοβαρά είναι η Τουρκία.

Έχει η Ελλάδα λόγους να ανησυχεί για έναν υβριδικό πόλεμο; και αν ναι, είναι καταλλήλως προετοιμασμένη; Σε αυτό το ερώτημα καλούνται να απαντήσουν ο στρατηγός Ανδρέας Μπλάνος και ο σημερινός καλεσμένος του Παναγιώτης Γερογλής – Ταξίαρχος ε.α.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων