17/02/2023 18/02/2023 Η Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Κινσάσας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου 2023 στο χώρο της Ιεράς Μονής Οσίου Αθανασίου του Αθωνίτου (Θεολογική Σχολή) με την συμμετοχή όλων των ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Θεοδοσίου. Ο Σεβασμιώτατος αφού εξέφρασε την χαρά του για την συμμετοχή όλων των κληρικών της...
17 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:19
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2023 - 1:27

Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Κινσάσας

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Κινσάσας

Η Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Κινσάσας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου 2023 στο χώρο της Ιεράς Μονής Οσίου Αθανασίου του Αθωνίτου (Θεολογική Σχολή) με την συμμετοχή όλων των ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Θεοδοσίου.

Ο Σεβασμιώτατος αφού εξέφρασε την χαρά του για την συμμετοχή όλων των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως επεσήμανε ότι δεν είναι τυχαίο πως η Σύναξη αυτή πραγματοποιείται λίγες ημέρες πριν την έλευση της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Εισηγητές της Συνάξεως ήταν ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης Γεράσιμος Belesi και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Πρωτ. Κλαύδιος Mbayi από τους οποίους ο μεν πρώτος ανέπτυξε το θέμα «Κατανυκτικά μηνύματα από την ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου» ο δε δεύτερος αντίστοιχα το θέμα «Μεγάλη Τεσσαρακοστή: Νηστεία Τροφών και Νηστεία Παθών».

Ακολούθησε διεξοδική συζήτηση επί μακρόν ενώ στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεοδόσιος ενημέρωσε τους παρόντες κληρικούς για πολλά τρέχοντα θέματα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κλείνοντας ευχήθηκε Καλή Τεσσαρακοστή σε όλους τους πατέρες και παρέθεσε γεύμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων