20/02/2023 20/02/2023 Ψευδής είδηση αποτέλεσε η διάδοση της φήμης ότι χρεώνεται η είσοδος στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα στο Βράτσαρ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του συγκεκριμένου Ναού, διευκρινίζεται ότι η είσοδος δεν χρεώνεται σε κανέναν. “Η είσοδος στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βράτσαρ δεν χρεώνεται σε κανέναν. Οι τουριστικές ομάδες από το εξωτερικό που έρχονται μέσω...
20 Φεβρουαρίου, 2023 - 15:18
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2023 - 15:07

Σερβία: Ελεύθερη η είσοδος στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα παρά την παραπληροφόρηση

Διαδώστε:
Σερβία: Ελεύθερη η είσοδος στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα παρά την παραπληροφόρηση

Ψευδής είδηση αποτέλεσε η διάδοση της φήμης ότι χρεώνεται η είσοδος στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα στο Βράτσαρ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του συγκεκριμένου Ναού, διευκρινίζεται ότι η είσοδος δεν χρεώνεται σε κανέναν.

“Η είσοδος στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα στο Βράτσαρ δεν χρεώνεται σε κανέναν. Οι τουριστικές ομάδες από το εξωτερικό που έρχονται μέσω ταξιδιωτικών γραφείων, και επισκέπτονται μνημεία πνευματικής και πολιτιστικής σημασίας, χρεώνονται όχι για την είσοδο στο ναό, αλλά για την υπηρεσία που παρέχει ο επαγγελματίας ξεναγός, ο οποίος προσλήφθηκε για την περίσταση και του οποίου το έργο εποπτεύεται από τη Διοίκηση του Ναού”, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Φωτογραφία: tvhram

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων