02/03/2023 02/03/2023 Μη χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 15.00 & 23.00 την πρεμιέρα του β’ κύκλου της εκπομπής “Καρδιακός Λόγος” με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο να συζητά με τον Νίκο Γκουράρο για τα ” Περί του κατά Θεόν γάμου”. Τίτλος του πρώτου επεισοδίου είναι “Τα μυστήρια της Εκκλησίας και ο σκοπός τους” και η συζήτηση περιστρέφεται...
02 Μαρτίου, 2023 - 11:42

Καρδιακός Λόγος – Περί του κατά Θεόν γάμου: Πρεμιέρα σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Καρδιακός Λόγος – Περί του κατά Θεόν γάμου: Πρεμιέρα σήμερα στην pemptousia.tv

Μη χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 15.00 & 23.00 την πρεμιέρα του β’ κύκλου της εκπομπής “Καρδιακός Λόγος” με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο να συζητά με τον Νίκο Γκουράρο για τα ” Περί του κατά Θεόν γάμου”.

Τίτλος του πρώτου επεισοδίου είναι “Τα μυστήρια της Εκκλησίας και ο σκοπός τους” και η συζήτηση περιστρέφεται στην προοπτική των μυστηρίων της Εκκλησίας και τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή μας σε αυτά. Τι σημαίνει γάμος και τι μπορεί να πετύχει ο άνθρωπος μέσα από αυτόν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων