02/03/2023 02/03/2023 Τις οικογένειες των δύο φοιτητών από την Κύπρο, που αγνοούνται στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, συνόδευσε στη Λάρισα, o πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα Κυριάκος Κενεβέζος. Φιλοξενούμενος στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου ACTIVE, o κ. Κενεβέζος επιβεβαίωσε ότι οι συγγενείς των δύο αγνοουμένων έδωσαν δείγματα γενετικού υλικού για να διευκολύνουν τις προσπάθειες, που γίνονται...
02 Μαρτίου, 2023 - 21:35
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2023 - 22:08

Συγκλονισμένος ο πρέσβης της Κύπρου συνόδευσε στη Λάρισα τις οικογένειες των Κυπρίων αγνοουμένων

Διαδώστε:
Συγκλονισμένος ο πρέσβης της Κύπρου συνόδευσε στη Λάρισα τις οικογένειες των Κυπρίων αγνοουμένων

Τις οικογένειες των δύο φοιτητών από την Κύπρο, που αγνοούνται στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, συνόδευσε στη Λάρισα, o πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα Κυριάκος Κενεβέζος.

Φιλοξενούμενος στον ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου ACTIVE, o κ. Κενεβέζος επιβεβαίωσε ότι οι συγγενείς των δύο αγνοουμένων έδωσαν δείγματα γενετικού υλικού για να διευκολύνουν τις προσπάθειες, που γίνονται για ταυτοποίηση των νεκρών, που έχουν ανασυρθεί από τα μοιραία βαγόνια.

«Έχουν ακολουθηθεί οι διαδικασίες, που γίνονται για όλους τους συγγενείς, που έχουν αγνοούμενα πρόσωπα στο δυστύχημα και περιμένουν, ελπίζοντας ότι ο δικός τους άνθρωπος είναι ζωντανός ή τραυματίας», σημείωσε ο πρέσβης της Κύπρου.

«Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε», ανέφερε ακολούθως ο Κυριάκος Κενεβέζος. «Παραμένουμε δίπλα τους επικουρικά, στο μέτρο που μπορεί κάποιος να συμπαρασταθεί στον κόσμο που έχει χάσει ή αναζητεί τα αγαπημένα του πρόσωπα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Συμπλήρωσε ότι «υπάρχει διαρκής επικοινωνία με τις αρμόδιες Ελληνικές Αρχές», εκφράζοντας την ελπίδα ότι τις επόμενες ώρες θα ενημερωθούν οι οικογένειες για ταυτοποιήσεις που έχουν ολοκληρωθεί, αλλά δεν αναμένεται», όπως επεσήμανε, «ολική ενημέρωση αυθημερόν».

«Είναι μια εθνική τραγωδία, σε όλη της τη διάσταση και δυστυχώς δεν λείπει η Κύπρος και από αυτή την τραγωδία», κατέληξε ο πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα, «καλώντας όλους να προσευχηθούν για τους ανθρώπους, που χάθηκαν και για τα παιδιά που αγνοούνται».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων